Horké pečené hrušky

horke_hrusky_600x400

Tento snadný, lahodný a zdravý recept vám nezabere víc jak 10 minut přípravy a přitom skvěle zasytí i prohřeje. Hrušky navíc i v zimních měsících seženete čerstvé a jsou tak ideální cestou, jak doplnit vlákninu i vitamíny.

Co budeme potřebovat:

  • 4 zralé hrušky
  • med
  • mletou skořici a hřebíček
  • špetku sušeného zázvoru
  • ½ hrnku směsi ořechů
  • 8 lžiček másla
  • čokoládu na polevu

Předehřejeme troubu na 180 °C. Hrušky rozkrojíme, oloupeme a zbavíme jadřinců i dřevnatých částí. Rozprostřeme je na plech vyložený pečicím papírem řezem vzhůru a postupně je potřeme tekutým medem a posypeme zázvorem, skořicí a nasekanými ořechy. Nakonec ještě na každou polovinu hrušky přidáme lžičku másla a pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut. Po upečení ovoce vyndáme z trouby a necháme chvíli vychladnout. Ještě teplé hrušky pokapeme medem a rozehřátou čokoládou a můžeme podávat.
Im Internet gab es viele Informationen: Auf die Anfrage „Wie man in einem Online-Casino gewinnt“ haben URL Google und Yandex mir gehorsam immer mehr Seiten mit vorgefertigten Gewinnsystemen in Online-Casinos geöffnet.